Welkom op de website van Alalettre

Alalettre biedt gespecialiseerde vertaling -en revisiediensten aan gericht naar bedrijven, instellingen en organisaties, in bijna alle Europese talen. Alalettre is ook een luisterend oor voor uw aanvragen om zo nauwkeurig mogelijk aan uw verwachtingen te beantwoorden. Door het naleven van de overeengekomen leveringsdata en de voorgestelde tarieven, streeft Alalettre ernaar om een eerlijk en duurzaam partnerschap met haar klanten op te bouwen.

In een geglobaliseerde en concurrerende markt besteden bedrijven veel aandacht, tijd en energie aan hun interne en externe communicatie. U neemt het schrijven van uw rapporten, brochures, boeken, persberichten, enzovoort zeer serieus. Verknoei uw inspanningen niet in het publiceren van een tekst die grammaticale fouten, spelling of typografische fouten bevat. Evenzo kan een benaderende vertaling van uw documenten negatieve gevolgen hebben voor uw business.

Zou u de volledige bouw van het huis van uw dromen aan uw loodgieter toevertrouwen? "Natuurlijk niet! " hoor ik u zeggen. Zelfs als hij de werken met de beste bedoelingen uitvoert, kunt u teleurgesteld zijn met het eindresultaat. En niet zonder reden. Uw loodgieter mag dan wel de klemtang en de pijpsnijder tot in de perfectie hanteren, dat betekent nog niet dat hij zich uit de slag kan slaan met een truweel of elektrische snoeren. Net als sanitair en metselwerk is vertalen/reviseren een zaak voor professionals.