Revisie

Verschillende studies hebben aangetoond dat bedrijven elk jaar duizelingwekkende bedragen verliezen door grammaticale en spellingsfouten. Dit bewijst dat men zorgvuldig moet zijn tijdens het ontwerpen van folders, publicaties, websites, en dergelijke. Spellings en grammaticale ontwetendheden kunnen fataal zijn voor het imago van uw bedrijf en nefaste gevolgen hebben voor uw omzet.

Een blik van buitenaf

Hoe komt het dat u een dt-fout over het hoofd zag, zelfs na de vijfde keer nalezen van uw tekst? Het fotografisch geheugen van de mens leest een tekst in groepen van woorden. Daarom kan het omkeren van twee letters of ontbrekende woorden snel ontsnappen aan uw waakzaamheid. De huidige spellingcontroles zijn relatief sterk, maar het vervangt niet de noodzaak voor de menselijke ogen om naar neutraal en externe fouten te zoeken.

Besteed uw talenten aan uw core business

Misschien vertrouwt u het herlezen van uw teksten aan een bepaalde persoon binnen uw bedrijf omdat ze een goede pen heeft of een goede beheersing van de betreffende taal. Maar de taak van het reviseren is over het algemeen niet de primaire functie van de werknemer. We raden u aan uw innerlijke werkkrachten te gebruiken om activiteiten met toegevoegde waarde voor uw bedrijf uit te voeren. Vertrouw op Alalettre om uw tekst te reviseren en de spelling en de typografie van uw documenten na te kijken.